Összefoglaló

2024.04.09. 09:38

Balesettel és tüzekkel indult a hét Hajdú-Biharban

Több helyre is riasztották a megyei tűzoltókat hétfőn. Ügyeleti összefoglaló

Haon.hu

A püspökladányi tűzoltók ellenőrizték a járművet

Forrás: katasztrófavédelem

Szalagkorlátnak ütközött majd a tetejére borult egy személygépkocsi hétfőn kora reggel az M35-ös autópályán, Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban ketten utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeleti összefoglalójában.

debrecen-baleset-osszefoglalo-kataszrofavedelem
Az autóban ketten ültek, egyiküket a mentőszolgálat kórházba szállította
Forrás: katasztrófavédelem

Kétezer ötszáz négyzetméteres területen égett az aljnövényzet tegnap délelőtt Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága hétfőn délután Debrecenben, az Akadémia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel és gépezetes tolólétra segítségével eltávolították a veszélyes faágat.

Oldalára borult egy nyerges vontató hétfőn délután Földes és Báránd között, a 42-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és kifolyt olajat felitatták az útról. A mentőszolgálat a kamion sofőrjét kórházba szállította.

Kigyulladt az olaj egy családi ház konyhájában tegnap délután Hajdúnánáson, a Dózsa György utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos eloltotta a tüzet. Az egység az épületet átvizsgálta, majd átszellőztette.

Egy harminc négyzetméteres melléképület és a benne tárolt használati tárgyak égtek hétfőn késő este Bárándon, a Mátyás utcában. A tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában