Sziréna

2023.12.07. 07:56

Újabb tragédia Debrecenben: csak a halál beálltát tudták megállapítani a Faraktár utcai vonatgázolás áldozatánál

A középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Haon.hu

A helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok ezen a szakaszon

Forrás: Tóth Imre

Elgázolt egy embert egy vonat Debrecenben, a Faraktár utcai felüljárónál csütörtök reggel. A katasztrófavédelem közlése szerint a szerelvény a baleset miatt nem tud továbbmenni. A rajta utazó mintegy háromszáz embernek a debreceni hivatásos tűzoltók segítenek átszállni az értük érkező mentesítő vonatra. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól megtudtuk, egy középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre riasztott mentőegység sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Forrás: Tóth Imre

A Záhonyból a Nyugati pályaudvarra tartó, Nyíregyházáról 6:26-kor továbbindult Nyírség InterCity (IC 619) elgázolt egy embert Apafa és Debrecen között – írja a Mávinform. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 9-10 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok ezen a szakaszon. A Debrecen-Nyíregyháza vonalon 10-20 perccel nőhet a menetidő. A gázolásban érintett IC utasait az Apafáról 7:14-kor Debrecenbe továbbinduló vonatra szállítják át a katasztrófavédelem munkatársasi segítségével.

Kedden délután is történt egy halálos gázolás, a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára elindult Nyírség IC Debrecen-Csapókert és Apafa között elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában