Sziréna

2023.11.24. 09:13

Nagykerekinél ellenőriztek a rendőrök: négy határsértő rejtőzködött egy kamion rakterében

Az ártándi határátkelőhelyen egy körzött férfit fogtak el.

Haon.hu

Forrás: police.hu

Négy határsértőt tartóztattak fel a rendőrök a nagykereki határátkelőhelyen november 22-én 12 óra 45 perckor. A police.hu közlése szerint az egyenruhások egy belépésre jelentkező bolgár honosságú kamion átvizsgálásakor a raktérben megtaláltak két nőt és két férfit, akik etióp állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát, valamint nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A Román Határrendőrség eljárást indított velük szemben.

Egy órával később pedig ártándi határátkelőhelyen ellenőriztek egy román állampolgárt, aki az ország területére jelentkezett belépésre egy magyar honosságú gépkocsi vezetőjeként. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy vele szemben a budapesti V. kerületi Rendőrkapitányság körözést adott ki csalás bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. A 36 éves férfit előállították, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rendőreinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában