Törölt járatok

2023.10.11. 10:09

Frissítve! Tűz pusztított Lutonon, egy debreceni járat utasai a repülőtéren rekedtek – videóval

A tűzeset miatt a kedd este menetrend szerint 20:50 órakor London-Lutonból induló járatot törölték

Haon.hu

Tűz ütött ki kedd este a Londonhoz közeli Luton repülőtéren

Forrás: x

Tűz ütött ki kedd este a Londonhoz közeli Luton repülőtéren. A reptér egyik parkolóházában keletkezett tűzben az épület nagy része kiégett az ott parkoló járművekkel együtt.
Az esetet követően Luton repterén minden járatot töröltek. Debrecenből a Wizz Air közlekedtet menetrendszerinti járatokat az angol légikikötőből,

 a tűzeset miatt a kedd este menetrend szerint 20:50 órakor London-Lutonból induló járatot törölték - értesült a haon.hu. 

A szerda este helyi idő szerint 19:05 órakor induló, valamint a kedden törölt járatok kapcsán további tájékoztatásra várunk a Wizz Air légitársaságtól – közölte portálunkkal a Debrecen International Airport. A brit repülőtér időközben közleményében arról tájékoztatott, hogy a 2-es terminál parkolójában keletkezett tegnap esti tűzeset után a mentőegységek továbbra is a helyszínen dolgoznak, ezért a segélyszolgálat támogatása, valamint

az utasok és a munkatársak biztonsága érdekében szerdán 15 óráig (hazai idő szerint 16:00) felfüggesztik az összes járatot.

Frissítés: A Debrecen Nemzetközi Repülőtér portálunkat arról tájékoztatta, hogy a London-Luton repülőtéren történt tűzesetet követően kora estétől visszaállhat a forgalom, mely a Debrecenből induló és érkező járatok fogadását is érinti, azonban járatkésések még előfordulhatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában