Összefoglaló

2023.10.11. 08:14

Egyik balesetet követte a másik kedden Hajdú-Biharban – halálos áldozata is volt az egyiknek

Szénmonoxid-érzékelő és lehasadt faág miatt is riasztották az egyenruhásokat.

Haon.hu

A kamion vezetője ki tudott szállni a fülkéből, az személygépkocsi vezetője azonban a roncsba beszorult, és a helyszínen életét vesztette

Forrás: Tóth Imre

Kedd reggel egy nyerges vontató és egy személygépkocsi ütközött össze Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, és áramtalanították – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton kedden Kaba közelében. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók mind a két árokba sodródott járművet átvizsgálták és áramtalanították. A kamion vezetője ki tudott szállni a fülkéből, a személygépkocsi vezetője azonban a roncsba beszorult, és a helyszínen életét vesztette.

Szénmonoxid-érzékelő adott le jelzéseket kedden délben, Debrecenben, egy  Komlóssy úti lakásban. A város hivatásos tűzoltói vonultak, akik méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A lakásban egy vízmelegítő működött, az hibásodott meg. A lakás idős lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította, későbbi információjuk szerint nem szenvedett szén-monoxid mérgezést.

Egy nagyméretű faág egy parkoló autóra szakadt Debrecenben, a Kassai úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Két autó ütközött össze a debreceni Hunyadi János utcában, kedd délután. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

Kedd este egy autó az árokba sodródott Nyíradony közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó hűtője füstölt, ezért az eloltották a tűzoltók.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és két könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, közülük hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, nyolc külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában