Összefoglaló

2023.10.07. 08:55

Több embert is a tűzoltók hoztak ki a pusztító libakerti tűzből

A helyszínre melegedőbuszt is kértek. Ügyeleti hírek péntekről.

Haon.hu

Pénteken egy huszonöt méteres fa egyik nagy ága lehasadt, és egy melléképületre lógott a debreceni Szabó Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át, motoros láncfűrésszel vágták le az ágat, számolt be ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Debrecenben, a Nagysándor József utcában egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint a fogalmat is irányították. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy négyemeletes társasház földszinti lakása gyulladt ki péntek délután a debreceni Libakert utcában. Az esethez a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral oltották a lángokat. A társasház lépcsőháza füsttel telítődött, ezért az épületet a tűzoltók átvizsgálták és átszellőztették. Összesen harmincöt ember hagyta el a társasházat, öt embert pedig a tűzoltók menekítettek ki az épületből. A beavatkozás idejére melegedőbusz is érkezett a helyszínre. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba további vizsgálatok miatt.

libakert tűz debrecen
Forrás: olvasói fotó / Papp Klára

Száz négyzetméteren égett egy nyírfaerdő aljnövényzete Bihartordán, a Kossuth Lajos úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Két autó ütközött össze Debrecen közelében péntek este. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az egyik autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában