Könnyebb a munka

2023.09.17. 13:38

Jelentősen bővült a vármegyei polgárőrök járműflottája

Tovább bővült a Hajdú-Bihar vármegyei polgárőr egyesületet flottája, újabb elektromos meghajtású motorkerékpárokat szerzett be a Hajdú-Bihar Vármegyei Polgárőr Szövetség szeptember 16-án.

Bekecs Sándor

Az országban példanélküli, hogy egyszerre ennyi járművet kaptak vármegyei polgárőr egyesületek

Forrás: Bekecs Sándor

Boros Viktor elnök a Hajdú Online érdeklődésére elmondta: 2021-ben és 2022-ben összesen 56 darab ilyen járművet adtak át 21 egyesületnek, most pedig 29 darabot osztottak ki 17 egyesület között. Mindezek mellett benzines motorkerékpárból is osztottak ki 11 egyesületnek 29 darabot az Országos Polgárőr Szövetség támogatásának köszönhetően. 

püspökladány, polgárőr, elektromos motorkerékpár
Már ki is próbálták az új járműveket
Forrás: Bekecs Sándor

– Büszkék vagyunk arra, hogy az országban egy vármegyei szövetség sem támogatta ilyen rövid idő alatt ekkora mértékben a tagjait. Köszönöm Boldog Lajos ügyvezetőnek, aki lehetővé tette, hogy egyben beszerezzük az új motorokat, illetve Faragó Zoltán elnökhelyettesünknek, aki vállalta ezek tárolását a mai átadóig – emelte ki. 

püspökladány, polgárőr, elektromos motorkerékpár
A polgárőrök
Forrás: Bekecs Sándor

Hozzátette, igyekeznek a lehető legjobban gazdálkodni az erőforrásaikkal, így az Országos Polgárőr Szövetség, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság támogatása mellett saját forrást is be tudtak vonni. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában