Sziréna

2022.10.24. 14:00

Traktoros nagy balesetek, háztűz és haláleset – nem volt könnyű az elmúlt hét megyénkben

Tiszacsegei tűzzel indult a múlthét, s egyre csak tetőzött a baj, balesetekhez, tűzesetekhez vonultak nap mint nap a szervek, a nagyobb esetek listázzuk most.

Forrás: Napló-archív

 A hétfő reggel Debrecenben sem indult fényesen, a Diószeg úton két autó ütközött össze, egy embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítani az autóból. Nem sokkal később a Böszörményi úton is baleset volt. S ezzel még nem ért véget a nap, Berettyóújfalunál négyes karambol történt: két személyautó, egy kamion és egy traktor csattan össze.  

A múlt kedd sem indult jobban, a reggeli órákban egy családi ház egyik szobájában csaptak fel a lángok Kabán

Szerda reggel Hajdúböszörményben még mentőhelikopter is érkezett ahhoz a hármas karambolhoz, amiben egy traktor, egy nyerges vontató és személyautó ütközött eddig tisztázatlan körülmények. Fotóriporterünk a helyszínről nem mindennapi képeket hozott. 

Pénteken a fényes nappal, az utcán halt meg egy ember Hajdúszoboszlón, péntek este pedig Debrecenben a rendőrautók szirénájának kék fénye világította be Petőfi teret. Mint a rendőröktől megtudtuk, aznap délután Vámospércsen két ember összetűzésbe keveredett egy 15 fős társasággal, akiket a rendőrök felismertek este a Petőfi téri villamosmegállóban. 

A szervek hétvégi összefoglalói sem voltak unalmasak. Szombaton többek között akkora baleset volt Nyírábrányban, hogy még a villanyoszlop is összetört, vasárnap pedig egy traktor is felborult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában