Ügyeleti hírek

2022.10.18. 08:40

Sokszor szóltak a szirénák, egyik baleset érte a másikat a megyében

A hatóságokhoz rengeteg segélyhívás érkezett.

Forrás: Napló-archív

Hétfő reggel Debrecenben, a Sövény utcában egy hétvégi ház tetőszerkezete égett. Az ott lakó időben el tudta hagyni az épületet, így nem sérült meg. A lángokat debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Lilaakác köz és a Külső Diószegi út kereszteződésben. A debreceni hivatásos tűzoltók az egyik autó utasát feszítő-vágó segítségével szabadított ki, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.

Két autó ütközött Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, a mentőszolgálat pedig három embert kórházba szállított.

Kétszintes családi ház kéményében a korom és a lerakódás égett hétfő kora este Vámospércsen, a Kinizsi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a kazánból a tüzet és a parazsat kiszedte, így a tűzoltók a kéményt átvizsgálták és kéménygolyóval kitisztították azt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, ebből három embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában