Ügyeleti hírek

2020.12.05. 09:48

Kigyulladt kisbuszhoz és karambolokhoz vonultak a tűzoltók

Az egyik baleset helyszínén feszítő-vágóval szabadítottak ki egy utast az összeroncsolódott járműből.

Fotó: Napló-archív

Autó és traktor ütközött péntek délelőtt Debrecen-Bánk külterületén, ahová a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az autó egyik utasa beszorult az összeroncsolódott járműbe, ezért őt az egység feszító-vágó berendezés segítségével kiszabadította, majd átadta a mentőszolgálatnak.

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy autó péntek délután Hosszúpályi közelében. A létvértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy kisbusz Földes és Báránd péntek délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 3 súlyos, 1 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy másik személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában