sziréna

2020.03.09. 14:54

Retorikából jeles: meggyőzték a besurranót, hogy adja vissza, amit elvitt

A gyanúsított egy előszobából próbált meg táskákat és egy pénztárcát ellopni – írja a police.hu. A debreceni rendőrök még a helyszín közelében elfogták.

Fotó: illusztráció / Napló-archív

A rendőrségre március 8-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Bán utcában egy lakás előszobájából két táskát és egy pénztárcát megpróbált ellopni egy férfi – tudatta közleményben a megyei rendőr-főkapitányság. A bejelentő elmondta a rendőröknek továbbá azt is, hogy ők már csak azt vették észre, hogy az idegen kimegy a lakásukból, ezért utánasiettek, és amikor meglátták az értéktárgyaikat a férfinál, azonnal visszakövetelték azokat. Az ismeretlen ennek eleget is tett, majd elfutott a helyszínről, áll a rendőrségi híradásban.

A debreceni járőrök a bejelentőtől kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, akit egy közeli utcában elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 39 éves helyi lakost, majd bűnügyi őrizetbe vették, és bíróság elé állítást javasoltak vele szemben.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában