rendőrök és tűzszerészek vonultak

2019.12.05. 14:07

Lövedékre bukkantak egy debreceni építkezésen

A Decathlon melletti építkezésen ágyúlövedéket találtak.

Fotó: Matey István

A rendőrség azonnal a helyszínre sietett, a tűzszerészek pedig perceken belül kiérkeztek – tudtuk meg a rendőrségtől. Hozzátették, igyekeznek minél hamarabb megszüntetni az eset miatt kialakult torlódásokat. Jelenleg forgalomkorlátozásra kell számítani az áruház környékén. A Debrecenből kimenő forgalmat és a jobbra kanyarodó sávot teljes szélességében lezárták.

A Köntösgát sor felé balra kanyarodó sávon mehetnek kifelé a járművezetők a városból. A befelé jövők pedig zavartalanul közlekedhetnek, nincsenek korlátozva. Rendőri forgalomirányításra kell számolni.

A korlátozás információink szerint kora estig, 5-6 óráig tart majd.

A DKV Zrt. a közösségi oldalán közölte, a forgalomkorlátozás miatt jelentős torlódás alakult ki, ezért a 21-es, 33-as és A1-es vásárlói járatok késéssel közlekednek.

Az érintett városrészen kialakult dugó hatással lehet a Kishegyesi út, Csigekert utca és a Böszörményi út közlekedésére is, ezért ezeken a szakaszokon közlekedő autóbusz menetrendjében is várható késés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában