Felújítás

2023.07.04. 12:37

Tetőt újítanak, pinceablakot cserélnek a Régi Városházán

Részmunkák elvégzésére keres kivitelezőt az önkormányzat.

Folyamatosan zajlik az épület felújítása

Forrás: Napló-Archív

A Régi Városháza II. épületének tetőfelújítására és pinceablakainak cseréjére keres vállalkozót a debreceni önkormányzat – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A felújítás alatt álló, 5 ezer 437,41 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező Régi Városháza II. épülete tetőfelújításának (1633 m2) munkáit, villámvédelmi és bádogozási munkákat és a pinceszinten nyílászárók beépítését (19 db) szükséges elvégezni. 

Arra figyelmeztetik a pályázókat, hogy a Sas utca felől jelenleg egy négyszintes mélygarázs építésének kivitelezése folyik, emiatt az épület a keleti oldalról nem megközelíthető, az anyagmozgatás csak az északi, vagy a nyugati oldalról kivitelezhető. A keleti oldalon a homlokzati állványt konzolosan kell megoldani. A Kossuth utcai, a Városháza utcai és a Rózsa utcai homlokzat hagyományos módon állványozható. A mélygarázs oldaláról az alatta folyó munkák miatt mechanikai védelmet kell biztosítani a balesetveszély elkerülése érdekében.

A munkára 3 hónap áll majd rendelkezésre.

HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában