Közbeszerzés

2023.07.27. 12:16

Eredménytelen eljárás a hortobágyi látogatóközpont felújítására

Haon.hu

Megújul a népszerű programoknak otthon adó központi rész

Forrás: Napló-archív

Eredménytelenül zárult a „Hortobágy – Világörökségünk a Puszta” projekt soron következő részének közbeszerzési eljárása. A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság beruházásában a Látogatóközpont felújításának harmadik ütemeként az épület külső homlokzatával és belső felújításával kapcsolatos munkák, valamint a Pusztai egyedi tematikus játszótér kialakítása történne meg.

Előbbi során többek közt nyílászárók cseréje, javítása; válaszfal építése és talajnedvesség elleni szigetelése; gipszkarton álmennyezet készítése; burkolatok javítása és pótlása, parketta felújítása, ipari kerítésrendszer építése, külső fa felületek lazúrozása és festése; továbbá új kültéri fali LED lámpák felszerelése, galambháló felszerelése, új fa szerkezetű ácsolt előtető építése, új ereszcsatorna rendszer építése a feladat. A játszótér kivitelezése során pedig növényeket telepítenek, 16 játszóeszközt építenek be; a tervezett létesítmény hangulatában a hortobágyi természeti és a hozzá kapcsolódó kultúrtájat idézi meg – áll a Közbeszerzési Értesítőben.

Az eredménytelenség indoka, hogy mindkét rész esetén határidőben csak egyetlen ajánlat érkezett.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában