Közbeszerzés

2023.05.23. 16:53

Szociális bérlakások építésére írt ki közbeszerzést Hajdúdorog önkormányzata

Ismét közbeszerzési felhívást tett közzé Hajdúdorog önkormányzata két szociális bérlakás kialakítására a Kovács utca 16., valamint a Régi Tokaji út 34/a. számok alatt, miután az előző eljárás eredménytelenül zárult. 

A Közbeszerzési Értesítő május 22-i számában megjelent felhívás szerint előbbin egy 152 négyzetméter alapterületű, két lakóegységből álló ingatlan épül. A lakások előszobából, konyhából, étkezőből, nappaliból, két szobából, fürdőszobából, kamrából és egy önálló WC helyiségből fognak állni. A meleg víz ellátását és a hőtermelést lakásonként 1-1 darab levegő-víz hőszivattyú fogja biztosítani, padlófűtéssel, továbbá lakásonként 1-1 darab 2,46 kilowatt teljesítményű komplett napelemrendszert is telepítenek. Hasonló paraméterekkel épül szociális bérlakás a Régi Tokaji úton is, amely szintén két lakóegységet tartalmaz majd. Az ajánlatok megtételére június 5. 14 óráig van lehetőség. 

BS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában