hírmorzsák

2020.01.31. 09:12

Új vezetője van a Hungarospának, több pénz a sportegyesületnek

Kircsi Lajost választották meg a vezérigazgatónak, a Hajdúszoboszlói Sportegyesület önkormányzati támogatása 29 millió forintra emelkedett.

Fotó: Napló-archív

Új vezetője van a Hungarospa-nak

Kircsi Lajost, az eddigi gazdasági igazgatóját választotta meg a Hungarospa vezérigazgatójának a fürdőváros képviselő-testülete. Ugyanazon az ülésen dr. Zajdó Zsolt kapott bizalmat az igazgatóság elnöki tisztségére. Továbbra is cél, hogy az európai hírű fürdő magas színvonalon szolgálja ki az egyre bővülő vendégkört. Mint ismeretes, a Hungarospa korábbi vezérigazgatóját, Czeglédi Gyulát választotta Hajdúszoboszló lakossága polgármesternek.

Több pénz jut a sportegyesületnek

23 millió forintról 29 millió forintra emelte a Hajdúszoboszlói Sportegyesület önkormányzati támogatását a város képviselő-testülete a nemrégiben elfogadott éves költségvetésében. Az emelésre a TAO-pénzek lehívhatósága miatt volt szükség, gondoltak ugyanis arra, hogy ha a labdarúgó csapat megnyeri a megyei bajnokságot, ősszel az NBIII.-ban indulhat majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában