új lehetőség

2020.01.23. 10:58

Átvételi pontot nyit az IKEA Debrecenben

Összesen négy hazai városban hoz létre hasonló, külső cégek által üzemeltetett pontot a népszerű lakberendezési áruházlánc. Emellett a „Bútorok második élete” elnevezésű kezdeményezést is elindítják.

Fotó: Shutterstock

Az IKEA új, non-branded átvételi pontok nyitását tervezi idén négy városban: Pécsett, Veszprémben, Kecskeméten és Debrecenben.

- adta hírül a cég csütörtökön.

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy úgy bővítsük és alakítsuk ki szolgáltatásainkat, hogy minél több ember számára legyünk elérhetők. Új csatornákba fektetünk, innovatív áruházi jelenlétet tervezünk, és fejlesztjük a digitális platformjainkat, hogy így feleljünk meg vásárlóink elvárásainak„ – mondta az újításokról Mounia El Hilali, az IKEA regionális kereskedelmi vezetője.

Mint közleményükben írják, az IKEA arra koncentrál, hogy megkönnyítse az online vásárlást, és ezzel egy időben hasznos digitális támogatást nyújtson az áruházakban is. Ez azt jelenti, hogy bővül a házhozszállítási, az összeszerelési és a beszerelési szolgáltatások köre is.

Debreceni lehetőség

A híradás kitér arra is, hogy a 2020-ban nyíló non-branded átvételi pontokat külső cégek üzemeltetik majd. Az áruházlánc közleménye szerint az IKEA így több embert érhet el ott, ahol élnek, dolgoznak vagy társadalmi életet élnek.

„A vásárlók maguk választhatják meg, hogy hol és mikor szeretnék átvenni a megrendeléseiket. A házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját jelenti, ha a vásárló maga viszi haza a termékeket ezekről az átvételi pontokról”

– fűzi hozzá Federica Barberis, az IKEA regionális értékesítési vezetője.

A bútorok második élete

Az áruházlánc Csehországban és Szlovákiában már elindította, Magyarországon pedig a tavasz folyamán fogja elindítani a „Bútorok második élete” elnevezésű szolgáltatását, amely keretén belül vásárlóitól visszavásárolja azokat az IKEA-bútorokat, amelyekre már nincs szükségük.

Ezeket a bútorokat azután ezen a visszavásárlási áron értékesítik újra a leértékelt árú termékek részlegében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában