Közérdekű

2019.07.22. 11:28

Távhőfelújítás a Vénkertben

Felújítják az elhasználódott vénkerti távhővezetékeket, s emiatt átmenetileg korlátozzák a forgalmat, néha meleg víz sem lesz a lakótelepen – derül ki a hőszolgáltató honlapján közzétett tájékoztatásból.

Fotó: Illusztráció, Molnár Péter

A DH-Szerviz Kft.-re bízott kivitelezés július 22-én, vagyis hétfőn kezdődik, és augusztus 16-áig tart. A munkavégzés ideje alatt a vénkerti lakótelepen, a Hortobágy utcai és a Gyergyó utcai épületek között korlátozzák a forgalmat a szerviz­utakon, a parkolókban és a járdákon is.

Nappal zajjal járhat

A kivitelezés a Gyergyó utca 1–11., valamint a Hortobágy utca 1., 3., 5., 7., 9., 11. szám alatti lakóépületeket érinti, ahol a munkavégzés ideje alatt, előre egyeztetett időpontokban nem folyik majd a meleg víz a csapokból – hívta fel az érintettek figyelmét a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. A közleményből az is kiderül: a munka napközben zajjal járhat, ezért a hőszolgáltató és a kivitelező a környéken élők türelmét és megértését kéri.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában