Helyi gazdaság

2017.01.18. 08:54

Ingyenesen is fel lehet hívni a falugazdászokat

Budapest - BirtOKOS néven telekommunikációs szolgáltatást indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Budapest - BirtOKOS néven telekommunikációs szolgáltatást indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította BirtOKOS elnevezésű telekommunikációs szolgáltatását, amely január 10-től minden kamarai tag számára elérhető. Az elindult szolgáltatás előnyös kondíciókat kínál a tagok számára – áll a kamara közleményében.

Kedvezőbb tarifa

A NAK szerint a piacinál kedvezőbb mobiltarifák közös jellemzője, hogy csoporton belül díjmentes hívást tesznek lehetővé, valamint az előfizetők a kamara mintegy 650 fős falugazdász-hálózatával is ingyenes beszélhetnek. Év végére több ezer új ügyfél megszerzését tűzte ki célul a kamara. A szolgáltatás részeként a gtagok több díjcsomag közül választhatnak legfeljebb öt SIM-kártya erejéig, a szolgáltatási díj egy része pedig leírható lesz az éves kamarai tagdíjból.

Számhordozással

A kamara tulajdonában álló NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. az egykori Magofon Kft. bázisán jött létre, amelyet tavaly vásárolt meg a köztestület. A NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. szolgáltatóváltás mellett döntött, és új működési elv alapján kötött szerződést a Netfone Telecom Kft.-vel. A cég 2014 óta biztosít Magyarországon teljes körűen mobiltelefon-, valamint mobilinternet-szolgáltatást lakossági és üzleti előfizetőknek. A Magofon korábbi ügyfeleinek átszerződtetése folyamatban van, a jövőben ők is a Netfone ügyfelei lesznek. A váltás számhordozással, az egyedi előfizetői szerződésben meghatározott szolgáltatások változása nélkül valósul meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában