Szépségverseny

2024.02.16. 15:45

Ezeket tanácsolja az idei Tündérszépeknek a 2021-es debreceni győztes, Szabó Orsi!

A debreceni Szabó Orsi már számos szépségversenyen bizonyított, így érdemes megfogadni pár fontos tanácsot tőle, ha te is nyerni szeretnél.

Gubányi Patrik

Szabó Orsi 2021-ben nyerte meg a Tündérszépek versenyt

Forrás: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

A debreceni Szabó Orsi modellkarrierjét még 2019-ben, a Hajdúság Szépe elnevezésű versenyen kezdte, ahol meg is szerezte a koronát. Két évvel később a Tündérszépek országos megmérettetését nyerte meg, tavaly júniusban pedig élete legrangosabb kihívásán, a Magyarország Szépén bizonyította bűbájosságát és elhivatottságát, második helyezést ért el.

Ezek az eredmények bizonyítják, hogy nagyon jól tudja, hogyan kell fizikálisan és mentálisan a legjobb formában lenni, így megkértük őt, adjon pár hasznos tanácsot a Hajdú-Bihari Napló és a Haon.hu által meghirdetett 2024-es Tündérszépek szépségverseny jelentkezőinek.

– Mindig örömmel gondolok vissza erre a versenyre, mivel nagyon sokat adott nekem. Emlékszem, hogy a párom és a családom nagyon támogatott és ösztönzött ez idő alatt, hisz jól tudták, hogy a Magyarország Szépe az álmom, melyhez a Tündérszépek egy kitűnő út lehet. Nem volt kérdés, hogy minden energiámon azon leszek, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, ezért hetente ötször eljártam edzeni, életmódot váltottam és odafigyeltem az étkezésemre, valamint interjúkérdésekre is sokat gyakoroltam, hogy a kommunikációs készségemet erősítsem – idézte fel Orsi.

Nagyon nehezen hittem el, amikor megnyertem, hisz szemtelenül gyönyörű lányok voltak. Éppen ezért üzenem az idei indulóknak, hogy ne méregessék magukat egymáshoz, mivel a végeredmény általában teljesen máshogy alakul, mint azt gondolnánk

– hangsúlyozta.

Bátorságot kell gyűjteni

Szabó Orsi arra is kitért, hogy sokan gátlásosak és félénkek, ezért tartanak a fotózástól.

Bátorságot kell gyűjteni, nem kell félni a bikinis pózolástól sem. Gondoljunk bele abba, hogy a strandon is bugyiban és melltartóban kell lennünk, mégis elmegyünk. Fontos, hogy ezeken az akadályokon átlendüljünk, ugyanis a későbbiekben ez mind a javunkra válik, például egy állásinterjú is sokkal könnyebben fog menni

– fogalmazott a debreceni modell, majd aláhúzta: a Tündérszépeken elengedhetetlen, hogy lelkileg és fizikailag is tökéletes formában legyenek a lányok, mert csakis úgy lehet elhozni a koronát, és az azzal járó díjakat. Hozzátette, hogy a válogatókon hallgassanak zenét az indulók, és lépésről lépésre gondolják át, mit is szeretnének pontosan megmutatni magukból.

Ha kedvet kaptál a versenyhez, jelentkezz a Tündérszépek oldalán

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Hajdú-Bihar vármegye szépségei Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában