Ismét elindult a jelentkezés!

2024.02.13. 16:56

Tündérszépek: mindig a legszebbek között voltak a hajdú-bihari lányok

A hajdú-bihari lányok rendszerint kimagasló eredményt érnek el a Tündérszépek szépségversenyen. Vajon idén sem lesz ez másképp?

Gubányi Patrik

Ludman Fruzsina, Szabó Orsi, Békési Eszter

Forrás: MW-archív, Napló-archív

Töretlen a népszerűsége a Mediaworks Hungary Zrt. által megálmodott és létrehozott Tündérszépek elnevezésű szépségversenynek, melyet az is bizonyít, hogy minden alkalommal több száz fiatal lány adja be a jelentkezését az ország minden pontjáról, hogy elnyerjék a tekintélyt parancsoló koronát, és persze az azzal járó értékes nyereményeket, karrierépítési lehetőségeket.

Mint arról már hírt adtunk: 2024-ben újra elstartol a megmérettetés, ami nem jelent mást, hogy ismét várjuk a hajdú-bihari hölgyek nevezését. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közöttiek nevezhetnek a regionális szinten induló országos megmérettetésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek résztvevőit.

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

Az előző versenyek tapasztalataiból jól látszik, hogy Hajdú-Biharban rengeteg győnyörű, bájos és kifutóra teremtett lány él, hisz sorra értek el szebbnél szebb eredményeket. Éppen ezért érdemes neked is megpróbálnod, ki tudja, lehet, hogy idén ősszel már a te fejeden csilloghat a korona.

Íme az előző évek sikeres helyi résztvevői

Ludman Fruzsina még 2020-ban indult el a szépségversenyen. Az akkor 19 éves nádudvari lány elnyerte a Tündérszépek különdíját, egy egyéves modellszerződést. A fiatal akkor úgy fogalmazott portálunknak: a legnehezebb számára az volt, hogy rendszeresen eljárjon mozogni, edzeni, de sikerrel vette ezt az akadályt. 

Ludman Fruzsina, tündérszépek
Ludman Fruzsina
Forrás: MW-archív

Béres Alexandra akkora motivációt adott neki, hogy nyolc kilót fogyott a fináléra, hogy a lehető legjobb formájában állhasson a színpadra.

A következő esztendőben egy bűbájos debreceni lány, Szabó Orsi nevét ismerhette meg az ország, aki kitartásával és áldozatos munkájával elérte, hogy 2021-ben az ő fejére kerüljön a tiara, ezzel minden tündérszépet maga mögé utasítva.

Szabó Orsi, tündérszépek
Szabó Orsi
Forrás: Napló-archív

Nem sokkal a siker után a Haon.hu-nak elárulta:

„A Tündérszépek visszaadta a magamba vetett hitemet, hogy ha valamit szeretnék, azt el tudom érni.”

tündérszépek, békési eszter
Békési Eszter
Forrás: Napló-archív

A 2022-es verseny legemlékezetesebb helyi arca Békési Eszter, aki ekkor az országos döntőbe küzdötte magát. Eszter számára igencsak eseménydúsra sikeredett ez az időszak, mivel Tündérszépek-döntős lett, ezzel egyidőben pedig több érettségi vizsgát is tett.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Hajdú-Bihar vármegye szépségei Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában