szépségverseny

2020.01.27. 19:07

Hajdú-bihari lány lett a Tündérszépek 2020 különdíjasa!

A 19 éves Ludman Fruzsina egyéves modellszerződést nyert szépségversenyünkön.

Fotó: Ludman Fruzsina magánarchívuma

Hétfő délután tartották a Tündérszépek 2020 nevű országos szépségverseny fináléját. A megmérettetésen 22 lány vett részt, akik több mint hétszáz jelentkező jutottak be a döntőbe, hogy aztán ott képviseljék saját megyéjüket. A hölgyek az elmúlt hétvégén Gödöllőn készültek a versenyre, majd hétfőn először shortos-pólós összeállításban, később fürdőruhában és estélyiben is megvillantották szépségüket a kifutón. Az eseményről készült élő tudósításunkat itt olvashatják.

A megmérettetésen eldőlt, hogy a Tündérszépek 2020 királynője Tótpeti Lili lett (18 éves, Zala megyéből), első udvarhölgynek Németh Vivit (16 éves, Győr-Moson-Sopron megyéből), második udvarhölgynek pedig Tápai Dórát (16 éves, Csongrád megyéből) választották. A verseny közönségdíját Gondár Kira Viviennek (17 éves, Budapest és Pest megye képviseletében) adták át,

ám nekünk, Hajdú-Bihar megyeieknek sokkal lényegesebb, hogy a különdíjat, egy egyéves modellszerződést, a 19 éves nádudvari Ludman Fruzsina viszi majd haza.

Bombaformában

Ludman Fruzsina, ahogy élő tudósításunkban is olvashatták, elmondta, a legnehezebb számára az volt, hogy rendszeresen eljárjon mozogni, edzeni, de sikerrel vette ezt az akadályt: Béres Alexandra akkora motivációt adott neki, hogy nyolc kilót fogyott a fináléra, hogy a lehető legjobb formájában állhasson a Tündérszépek színpadára. A testsúlyváltozást egy akkor és most fotó is bizonyítja (december elején a badacsonytomaji táborban készült a jobb oldali, míg a bal oldali vasárnap este a táncpróbán):

Fotó: MW

Nem ez az első rangos díj, melyet szépségversenyen nyert el a nádudvari lány: olvasóink talán emlékezhetnek rá, hogy a 2018-as Miss Balatonon közönségdíjjal jutalmazták, az egy évvel korábbi Hajdúság Szépén pedig az ő fejére került a korona.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában