haon.hu PODCAST

2023.07.24. 15:11

A művészet és a technika egymás mellett, egy műsorban

Haon.hu

Horváth István autószerelő és Vékony Tamás street art művész

Forrás: Kiss Annamarie, Molnár Péter

A Haon podcaststúdiójában a Hír FM debreceni adásának első felében Vékony Tamás street art művész volt a vendégem, aki a nemrég elkészült Piac utca 28. szám alatti Jászai Mari tér felőli falán lévő hatalmas, 28 méteres falfestményről beszélt. Az alkotást a Cívisház Zrt. és a Méliusz Juhász Péter Könyvtár jóvoltából az ő csapata, a GrafikTrafik festette fel László Ákos A művész és a város című műve alapján.

De előtte a tavaly novemberben 50 éves mentőállomás születésnapi ünnepségén átadott, szintén általuk festett falról is bővebben beszélgettünk.

A magazinműsor második felében Horváth István autószerelő adott tájékoztatást a nyári gumiabroncsokról, valamint kiderül, mennyire fontos átnézni az autónkat egy hosszabb nyaralás előtt. Továbbá megtudtuk, hogy a négyévszakos gumi mire való, milyen nyári munkákkal keresik meg legtöbbet az autószerelőket és mire van feltétlenül szükség az autónkban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában