Vajon melyiket választják?

2022.03.14. 19:38

Pénz vagy szeretet? – Több száz euróval állt ki a Nagytemplom elé Felföldi József

Tarol a TikTokon a debreceni üzletember új videója.

Forrás: Napló-archív

Egyfajta mini-társadalomkutatással felérő tartalmat töltött fel TikTok-fiókjára a sikeres üzletember, Felföldi József. A közösségi médián igen népszerű édességgyáros egy táblára több száz eurót, valamint egy-egy szívecskét tűzött fel, hogy rámutasson egy, napjainkban világszerte jellemző problémára. Ahogy a rövid videón látszik, az arra járók sorra a pénzt választották, míg végül csak szívek maradtak fent a táblán.


Lapunk megkeresésére Felföldi József elárulta, milyen eredménnyel zárult volna, ha valaki a szeretetet választja. – Az a minimum, hogy megöleltem volna, és meghívom egy vacsorára. Ha pedig kapcsolatban van, párjával közösen vehettek volna részt egy általam megszervezett romantikus vacsorán. Ez azonban sajnos nem jött össze. A pénz ugyanis sokszor elvakítja az embereket, így pedig a szeretet kisétál az ajtón. Fontos lenne, hogy ne engedjünk csupán az anyagi javaknak, becsüljük meg az érzelmeket is – foglalta össze. A videót eddig majd’ kétmillióan nézték meg, és több ezer komment érkezett alá, köztük jelentős mennyiségű külföldi hozzászólás is.

 

PSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában