Helyi bulvár, celeb

2024.02.24. 14:56

Meghitt posztban árulta el Dobó Ági, hogyan telnek a hétvégi reggelei

Így töltődik fel, hogy aztán újult erővel vághasson neki a következő hétnek.

Haon.hu

Dobó Ági és párja, Kis Csaba

Forrás: MW-archív

Bensőséges hangulatú családi fotót posztolt a napokban Instájára a debreceni születésű Dobó Ági, aki a bejegyzésben arról is hosszan írt, miért szereti annyira a lassú hétvégi reggeleket, kontrasztba is állítva azokat a hétköznapokkal.

Ezek a reggelek lehetőséget, alkalmat biztosítanak arra, hogy időt szakítsak azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek. Kis dolgoknak tűnnek, de annál fontosabbak, mert ilyenkor töltődök vissza… Ilyenkor nem a teendők irányítanak, hanem én irányítom a teendőinket, és tudom, hogy ha odafigyelünk erre az öngondoskodásra, azzal bizonyítottan csökkentjük a stresszt, kiegyensúlyozottabbak lehetünk, és fókuszáltabban vághatunk bele az előttünk álló hétbe

– osztotta meg többek között a 2010-es Miss World Hungary győztese, aki mindezt most azért írta le a követőinek, mert számára sem volt mindig egyértelmű. Korábban hétvégén is dolgozott, pontos napirendet állított fel, aztán később tudatosan változtatott ezen a hozzáálláson.  „…Ami persze a mai napig sokszor nehezen (vagy egyáltalán nem) megy, de van, amikor fantasztikusan sikerül, és szinte új emberként indulok az új hétnek, bármennyire laharcolt voltam előző pénteken délután” – tette hozzá az egykori szépségkirálynő.

Ahogy arra a posztot kiszúró Metropol emlékeztetett, Dobó Ági és párja, Kis Csaba tizenhárom éve van együtt, az először tervezett esküvőjüket pedig még a koronavírus-járvány húzta keresztbe. 2021 novemberében aztán szűk körben összeházasodtak, majd tavaly júliusban hatalmas lagzi keretein belül keltek újra egybe. Két gyermekkel lett teljes a családjuk: Benedikt 2013-ban, Nataniel 2016-ban született.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában