Kismalac a felhők felett

2023.12.16. 09:13

Kerozint szavalt a gép első tisztje Kovács Axelnek, videó is van róla

REXA nem mindennapi meglepetéssel tette emlékezetessé párja születésnapját.

Haon.hu

Axel és Réka Egyiptomban ünnepelt

Forrás: Kovács Axel-archív

Negyed évszázad telt el azóta, hogy megjelent a debreceni Kerozin együttes ikonikus albuma, a Kismalac, s a megjelenés dátuma pontosan egybeesik a csapat frontembere, Axel születésnapjával. Ez alkalomból az énekes párja, Böjte Réka (művésznevén REXA, aki szintén szakmabeli, két éven át a debreceni Desperado feat. Réka formációt erősítette) egy váratlan meglepetéssel kedveskedett szerelmének.

– Miután a Debrecenből Hurghadába tartó járaton ébredés után álmosan az ablakon kémleltem felülről a gízai piramisokat, váratlanul a pilótafülkéből az első tiszt elkezdte szavalni a Kismalac szövegét. Azt hittem, még mindig álmodom, annyira groteszk volt a helyzet. Aztán „összeállt a kép”, amikor boldog születésnapot kívánt, és meghívott a pilótafülkébe leszállás után. Réka (persze nevetve) az egészet videóra vette, de érkezésünk után a hotelben is bevetette magát, és a recepción közölte, hogy szülinapom van, sőt egy héttel később neki is.

Így aztán a nagyon kedves recepciós hölgy elintézte, hogy a lefoglalt normál szoba helyett megkapjuk a VIP lakosztályt, ahonnan közvetlenül előttünk a magyar köztársasági elnök, Novák Katalin csekkolt ki. Ráadásul még tortával is megleptek mindkettőnket. Aranyat ér egy ilyen társ!

– mesélte nevetve Axel a Hajdú Online-nak.

Új dal és klip

Réka szervezkedése viszont még nem ért véget ennyivel, ugyanis benevezte Axelt egy karaokeversenyre, amit persze (némi előnnyel indulva) a debreceni énekes megnyert. Ez jó hangolódás volt a zenésznek, ugyanis a Kerozin együttes a szilvesztert már a szombathelyi Arénában ünnepli egy hatalmas retrópartin. De ezzel még nem lesz vége az ünneplésnek, mivel az elmúlt 25 esztendőt az év elején várható új dallal és videóklippel teszi emlékezetessé a csapat, s a debreceni sztárpár is közös meglepetéssel készül jövőre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában