haon.hu PODCAST

2023.10.07. 12:49

Vigyázat, spoilerveszély! – hamarosan érkezik a Kerozin legújabb szerzeménye, ízelítőt is kaptunk belőle

Ezúttal a Kerozin zenekar frontemberével, Kovács Axellel beszélgettünk, aki portálunknak árulta el először, hogy fennállásuk 25. évfordulójára nemcsak hatalmas bulival, de új dallal is készülnek.

Haon.hu

Kovács Axel a Haon podcaststúdiójában

Forrás: Czinege Melinda

Kismalac, kismalac engedj be! – erre a felszólításra túlzás nélkül minden debreceni dalra fakad, ami nem véletlen, hiszen a Kerozin együttes évtizedek óta sikeres nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is.

Legújabb podcastunk azért is különleges, mert a zenekar november 30-án ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, amelyet egy friss, ropogós és slágergyanús szerzeménnyel koronáznak meg a közeljövőben. 

A Haon.hu elsőként kapott ízelítőt a dalból, sőt a frontember azt is elárulta nekünk, hogy mi a véleménye a mai könnyűzenei felhozatalról, és hogy hogyan áll az idő múlásához. Többek között ezekről, a kezdetekről, valamint a jövőbeni tervekről beszélgettünk Kovács Axellel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában