AeroFeszt

2023.07.30. 13:25

Varga Viktor a szoboszlói ugrásról: arra gondoltam, hátha átesek egy másik dimenzióba – fotókkal, videóval

Körbetelefonálta híres ismerőseit, de senki nem vállalta be a mutatványt. Ekkor döntött úgy, hogy inkább megcsinálja saját maga.

Haon.hu

Varga Viktor a levegőben és a földön

Forrás: Facebook / Vitéz Varga Viktor

Ahogy arról beszámoltunk, a háromnapos hajdúszoboszlói AeroFeszt egyik legnagyobb attrakciója az volt, amikor Varga Viktor ejtőernyő nélkül, 600 méteres magasságból ugrott ki egy helikopterből bungee jumping-kötéllel. A félelmetes mutatványt a földről a fesztivál közönsége is végignézhette szombaton, és most az énekes is mesélt egy kicsit arról közösségi oldalán, milyen érzések kavarogtak benne előtte és közben.

Friss posztjában azt írta, barátja és pilótaoktatója – egyben a repülőnapok főszervezője –, Borbély-Szabó Sándor megkérte, keressen valakit a celebvilágból, aki bevállalja a kunsztot, de mivel senki nem jelentkezett, úgy döntött, megcsinálja ő maga. 

De valami ott motoszkált bennem ami nyugtalanított. Egy 100méteres kötéllel kell kiugranom a gépből, és ez olyan dolog ami bántotta a tudatalattimat. Amikor bárzenész voltam, volt egy főnököm aki  pont egy hasonló bungee jumping balesetben bénult le deréktól lefelé. Tökéletes élete és milliárdjai vannak (ha a mai értékrendet kell említenem) szóval mindene megvan mégis kapott egy ilyen csapást. Ekkor eldöntöttem, hogy bármit megcsinálok az életemben ami adrenalin fröcsögés, kivéve ezt

– árulta el a bejegyzésben. Hozzátette, egész héten annyi dolga volt, hogy nem nagyon tudott az ugráson gondolkodni, de az utolsó előtti este már arról álmodott, hogy levetette magát egy toronyházról, és semmi baja sem lett. „Nos innentől kezdveegész nap csak a lehetséges balesetemre tudtam gondolni és arra hogy hátha inkabb átesek egy másik dimenzióba. Aztán szépen elkezdtem meditálni, elfogadni minden eshetőséget, majd egy olyan napot csináltam magamnak ahol csak a legkedvesebb dolgaimat csináltam, mintha az utolsó napom lenne a Földön. Igazán tökéletes volt” – írta. 

Aztán eljött a nagy nap, az ugrást a világ leghosszabb, 200 méteres bungee jumping-kötelével kellett végrehajtania. Elhessegette a gondolatot, hogy a kötél köldökzsinórként tekeredik majd rá a nyakára, és végül már repült is a talaj felé 180 km/h-s sebességgel.

Innen már csak eufória,szabadság és isteni bizalom

– zárta sorait Varga Viktor, aki hosszabb videót is megosztott az élményről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában