HAON Sziréna

2018.06.20. 12:22

Ittas sofőr ütközött Debrecenben, 16 bolgár ült egy kisbuszban az M35-ösön

Hajdú-Bihar - Jogosítvány nélkül, leállósávban 16 utast szállított a 9 személyes kisbuszban egy férfi.

Hajdú-Bihar - Jogosítvány nélkül, leállósávban 16 utast szállított a 9 személyes kisbuszban egy férfi.

Száz darab körbála kapott lángra Berettyóújfaluban, a Hérnek kertben kedden kora reggel. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Debrecenben, a Harsteinkert utcában egy tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt és a forgalmat veszélyeztette. A tűzoltók itt is cselekedtek.

Szintén műszaki beavatkozáshoz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat tegnap délelőtt. Egy faág kerítésre és járdára hasadt, ezért a lánglovagok motoros láncfűrésszel eltávolították azt.

Rakomány nélküli mezőgazdasági munkagép pótkocsival együtt az árokba hajtott kedden délelőtt Tetétlen külterületén. A püspökladányi tűzoltók áramtalanították a járművet. A munkagép vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Liftaknában közel fél méter magasan állt a víz tegnap délután Hajdúböszörményben, az Ady Endre téren. A tűzoltók elvégezték a lift feszültségmentesítését, majd kiszivattyúzták a vizet az aknából. Anyagi kár nem keletkezett.

A Balmazújvárosi úton faágat távolítottak el a debreceni tűzoltók tegnap késő délután. A faág négy méter magasan lógott egy nagy fáról, így a közúti forgalmat veszélyeztette.

Összehordott szemét, kerti hulladék lángolt tegnap este Debrecenben, a Rőzse utcában. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el az elhagyatott ház udvarán keletkezett lángokat.

Debrecenben, a Nyár utcában egy földszinti lakáshoz riasztották a tűzoltókat. A lakásban egy ember rosszul lett és nem tudta a mentőket beengedni. A tűzoltók ajtófeszítő segítségével bejutottak a lakásba, a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

A tegnap reggel szolgálatba lépő megyénkbeli mentők 24 óra alatt 212 feladatot láttak el.

A rendőröknek is bőven volt intézkedni valója a hét második napján. Reggel 9 órakor az M35-ös autópályán észrevettek egy Polgár felől Debrecen irányába, a leállósávban közlekedő kisbuszt. A járművet a hajdúböszörményi csomópontba kivezették, és az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, valamint a kilenc személy szállítására kialakított járműben 16 bolgár utast visz. A járőrök a bolgár férfit előállították.

Az ártándi rendőrök június 19-én 9 óra körül egy személygépjármű utasaként belépésre jelentkezett egy román férfit fogtak el. A belépésre jelentkező személyt körözték, súlyos testi sértés miatt. A biharkeresztesi rendőrök a 22 éves külföldit elfogták, majd előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre.

Nem sérült meg senki abban a debreceni balesetben, amelyben az egyik sofőr szeszes italt fogyasztott vezetés előtt. Egy férfi egy Ford személyautóval közlekedett június 19-én 22 óra 30 perc körül a Sámsoni úton. A sofőr jobbra akart kanyarodni a szervizútra, amikor a mögötte haladó Mercedes gépkocsi nekiment. A rendőrök a helyszínre mentek és mindkét sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely a Mercedes vezetőjénél pozitív értéket mutatott. A rendőrök a 21 éves férfival szemben büntetőeljárást indítottak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!