haon-sportoldal

2008.10.21. 16:30

Feltörik-e a csabai reteszt?

<p>Nyíradony (HBN – B. N.) – Igencsak kemény napok várnak a Tajtavill-Nyíradony alakulatára, hiszen rövid időn belül a Békéscsaba, a DVSC-Aquaticum, a Győr és újra a viharsarki gárda ellen kell pályára lépniük, előbbi három meccsen a bajnoki pontokért, míg az utóbbi összecsapáson a Magyar Kupában kell vitézkedniük a hajdúsági lányoknak.</p>

A nyíradony szakvezető, Köstner Vilmos nem súlypontoz a mérkőzések között, mint mondta, mindegyiken ugyanannyi pontot adnak.

– Mindig a soron következő találkozóra koncentrálunk, így jelenleg a szerdán 17 órakor kezdődő békéscsabai derbi van fókuszban.

Az Előre megerősödött erre az idényre, főleg hazai környezetben remekelnek, ahol minden csapatnak nagyot kell alkotnia a pontszerzésért. A Békéscsaba ereje az agresszív védekezésben rejlik, hazánkban az egyik legjobban bekkelő gárda, minden alakulatnak nagy fejtörést okoz, hogyan törje fel a csabai védelmet, hiszen a hatos falat és a nyitott védekezést is remekül alkalmazzák.

Természetesen azon leszünk, hogy az esélyesebb Békéscsaba otthonában meglepetést okozzunk, amihez az kell, hogy akarati tényezőkben felnőjünk hozzájuk.

A felkészülési időszak során kétszer mérkőztünk ellenük, a saját rendezésű tornánkon nyerni tudtunk, viszont Békéscsabán nagyon kikaptunk. Ez a vereség a mai napig is bennünk él, azaz van miért törlesztenünk Mátéfi Eszter tanítványainak – mondta Köstner Vilmos. A találkozó szerdán 17 órakor kezdődik Békéscsabán.

  • A bajnoknál kezdenek a DEKE kosarasai
  • Az év meccse következik
  • Mi lett a magyarok nyilaival?
  • Magyar Kupa: DVSC-TEVA-Fehérvár FC élõ közvetítés 18-órától!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!