HAON - Sport - DVSC

2018.11.11. 11:47

DVSC: kiábrándító meccs volt

Debrecen - A Debrecen feltámasztotta az eddig "haldokló" DVTK-t.

Debrecen - A Debrecen feltámasztotta az eddig "haldokló" DVTK-t.

Egy héttel korábban szintén Borsodban vizitált a DVSC az OTP Bank Ligában, akkor Mezőkövesden ért el döntetlent a társaság, míg szombaton a Diósgyőrt látogatták meg a hajdúságiak. Az esélyek Herczeg András csapata mellett szóltak, hiszen a DVTK eddig csupán egyszer tudott nyerni a bajnokságban, a Debrecen ellen pedig a második sikerét is begyűjtötte.

Szenvedős játék

Loki-lehetőséggel indult a találkozó, Tőzsér labdáját Könyves Norbert vágta fölé. A kezdeti vendégtámadások után átvették az irányítást a miskolciak, de csupán a mezőnyben zajlott a játék, helyzet nem nagyon akadt egyik oldalon sem. A szünet azonban előtt Hasani távoli lövésből megszerezte a vezetést a vendéglátóknak. A fordulás után valamivel kezdeményezőbb lett a DVSC, de túl sok átütő erő nem volt a támadásaiban.

Iramtalan és a Loki szempontjából szenvedős mérkőzés volt, amelyen az egész csapat gyenge teljesítményt nyújtott, maradt az 1–0. Kár érte, mert sok szurkoló elkísérte a csapatot a munkanap ellenére is, ennél sokkal jobb futballal kell majd őket kiengesztelni a szezon hátralévő részében.

HBN


OTP Bank Liga, 14. forduló

DVTK - DVSC 1-0 (1-0)

DVTK Stadion, 2553 néző. Vezette: Iványi (Medovarszki, Csatári)

DVTK: Antal - Brkovics, Karan, Tamás - Sesztakov, Szabó B., Márkvárt, Tajti M. (Mazalovics 92.), Juhar – Hasani (Mihajlovics 72.), Bacsa (Vernes 81.)

DVSC: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna - Varga K. (Avdijaj 65.), Haris, Tőzsér, Bódi - Könyves (Szécsi 54.), Takács (Jovanovic 77.)

Gól: 1-0 Hasani (38.)

Sárga lap: Haris (53.), Kinyik (69.), Szabó B. (72.), Bódi (75.), Avdijaj (85.)


[related-post post_id="4045759"]

[related-post post_id="4045652"]

[related-post post_id="4045454"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!