Sport infrastruktúra

2019.08.30. 09:42

Globál Sport, „ahol a sport és az építőipar találkozik”

A Globál Sport Kft. 1992-ben építette meg első teniszpályáját, és ezzel nyitott a sport padlóburkolatok piacára.

Molnár András, a Globál Sport Kft. ügyvezetője.

1995-től újjáalakulva, családi vállalkozásként működött tovább, mint Globál Sport Kft. Kezdetektől fogva, a cég ügyvezetői posztját Molnár András, építészmérnök (nyitóképünkön) tölti be.

A cég elsősorban komplett sportpálya építéssel foglalkozik (alépítménytől a burkolatig), ugyanakkor nem csupán kivitelez, a hazai piacon a sportburkolatok legszélesebb választékát kínálja forgalmazóként is. Az IAAF (Nemzetközi Atlétikai Szövetség) által is preferált kültéri, öntött gumiburkolatok felhasználásával készültek olyan nagyprojektjei, mint például, a több mint 5 km hosszú Margitszigeti futókör (2015), a Nagyerdei Stadion körül létesített Nagyerdei Futókör (2014), DEAC sporttelep atlétikai pályája vagy a BOK Sportcsarnok (Syma-csarnok) fedett atlétikapályája (2018).

Margitszigeti futókör (2015)
Nagyerdei futókör (2014)

Ezek mellett, természetesen rekortán, műsalak, akril burkolatok széles választékával is várja megrendelőit. A Globál Sport Kft. konzorciumi tagként részt vett, a napokban átadásra kerülő Debreceni Teniszcsarnok kivitelezésében is, mely beruházás keretein belül, a Társaság építette meg a fedett teniszpályák sportburkolatát. A cég által kínált beltéri sportburkolatok között megtalálhatóak a sportparketták és az öntött poliuretán sportburkolatok is, ez utóbbi területen kiemelhető referencia, például a debreceni Szent József Gimnázium tornaterében kivitelezett rendszer.

A cég hatalmas tapasztalatokkal rendelkezik az élő- és műfüves sportpályák építése területén. A Globál Sport Kft., 2012. óta a Magyar Labdarúgó Szövetség egyik kiemelt pályaépítője. Referencia munkái közé tartozik, többek között, a Pallagon található Debreceni Labdarúgó Akadémia műfüves sportpályái és kapcsolódó infrastruktúra beruházás több mint 68 ezer m2 területen (2012), az Újpesti Torna Egylet (UTE, 2018) sporttelepén megépített élő- és műfüves nagypályák is. A cég, a műfüves pályák karbantartásához tartozó német SMG gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Mindezek mellett, a Globál Sport Kft. a sportburkolatok mellett az ipari burkolatok építése területén is már letette névjegyét.

Debreceni Labdarúgó Akadémia (2012)
UTE Sporttelep (2018)

A sportburkolatok létesítése területén szerzett szakmai tapasztalatait, a Globál Sport Kft. a 2019. augusztus 30-án átadásra került Nemzetközi Iskola sportlétesítményeinek megépítésekor sikeresen kamatoztatta.

A sport padlóburkolatok kivitelezési és forgalmazói piacán a Globál Sport Kft. eredményesen veszi fel a versenyt a nyugat-európai versenytársakkal is. A cég évek óta képviselteti magát a különböző európai kiállításokon, szakmai szemléken. Az elmúlt 25 év alatt tartós és jól kiépült kapcsolatrendszert tudhat magáénak a pályaépítők körében. A Bisnode nemzetközi céginformációs minősítési rendszer értékelése alapján A Globál Sport Kft. elnyerte a legmagasabb AAA minősítést. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megbízható üzleti partnerként tartják számon, hiszen ezzel a minősítéssel a magyarországi cégek csupán 0,6 %-a rendelkezik, és velük az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Globál Sport Kft. a projekt munkái mellett, a lakossági ügyfelek megrendeléseit is szeretettel várja személyesen telephelyén (Debrecen, Tömös u. 17.), valamint elektronikusan a cég honlapján keresztül.

A céggel és termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban bővebb információ áll rendelkezésre a www.globalsport.hu weboldalon.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!