Játék

2019.06.14. 11:04

Játssz a Continentallal!

Mondd meg Te hogyan nézzen ki a Continental virágkocsija az 50. Debreceni Virágkarneválon!

Te hogyan képzeled a jövő mobilitását melyet a Continental formál?

1967-ben a Szombathelyi Kertészeti Vállalat által indított virágkocsi visszarepített minket a történelmi Római birodalomba, hiszen egy fogatos kocsit ábrázolt ezzel bemutatva a közlekedés múltját. Te hogyan képzeled a jövő közlekedését? Repülő buszok, önvezető autók? Használd inspirációként a régi kocsi képét és segíts megtervezni hogyan nézzen ki az idei Continental virágkocsi!

Hogyan tudsz pályázni?

Ne szabj határt a képzeletednek és pályázz A/4 vagy A/3-as méretű, tetszőleges technikával készült alkotással. A nyertes pályamű fogja inspirálni a Continental Magyarország debreceni virágkocsiját az 50. Debreceni Virágkarneválon!

A nyertes pályázó teljes családját szeretnénk jutalmazni!

A győztes pályázónak egy Continentalos ajándékcsomagot, a szülőknek pedig egy Continental gumiabroncs szettet fogunk ajándékozni, valamint az egész családot szeretettel meghívjuk a Continental tribünjére, hogy a csapat tagjaként közösen tudjuk megtekinteni a felvonulást.

A pályázatok beküldési határideje: 2019. június 20.

További információkat a weboldalunkon találsz.

Várjuk a pályázatokat!

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!