HAON nyereményjáték

2015.04.29. 13:33

Debrecenbe látogat a PlayIT Show

A PlayIT idén először vidékre is ellátogat, május 16-án Debrecenben folytatódik a show. Kvízjátékunkban tíz páros belépőt sorsolunk!

A PlayIT idén először vidékre is ellátogat, május 16-án Debrecenben folytatódik a show. Kvízjátékunkban tíz páros belépőt sorsolunk!

A nagyszínpadot a GameStar csapata irányítja, ahol sor kerül az év legjobban várt játékainak bemutatóira, megrendezik a PlayIT Gamer Championship bajnokságot, és a nap folyamán több fordulóban zajló kvízben bárki nyerhet. A Cosfighters csapata ugyancsak bemutatót tart, illetve mint minden alkalommal, úgy most is kiosztják a Citromdíjat az elmúlt félév leginkább félresikerült játékainak... köztük egy meglepetéssel.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő eSportok rajongói most maguk is becsatlakozhatnak az összecsapásokba, hiszen a rendezvényen folyamatosan zajlanak majd a League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, Starcraft II és Call of Duty: Advanced Warfare versenyek, amelyekbe bárki benevezhet.

A YouTube színpadon a magyar YouTuber-szféra legnépszerűbb tagjai lesznek jelen, köztük Sirius, Alexovics, a TheVR csapata, vagy a GameDay Irodából ismert Imi. A látogatók találkozhatnak kedvenceikkel, és egy kötetlen beszélgetés keretében feltehetik nekik kérdéseiket.

A PlayIT-ezők ismét lehetőséget kapnak arra, hogy elképesztő, csak a rendezvény idejében és helyszínén érvényes kedvezménnyel vásároljanak játékokat, kiegészítőket, magazinokat, társasjátékokat az 576, a Media Markt a GameStar (GameNight), vagy a PlayIT Shop standjánál.

Játékunk nyertesei:

Szabó Bence - szabobence88@...

Koncz Ágnes - agicakoncz@...

Hegedűs Imre - hegedusimre69@...

Fejes Edit Ágnes - fejeseditagnes@...

Földi Judit - foldi.jucus@...

Lukács Péter - bruceluky@...

Kocsis Krisztina - marketing.sarkcsillag@...

Fehér Tibor - fetibi@...

Petrus István - mil03@...

Apáti-Gárdonyi Edina - szitoma@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!