HAON - Jegyzet

2017.05.23. 13:29

Jó, ha van

<em>Teleaggatnám muskátlival kívül. A csuklótól hátrafelé csodás üvegházul szolgálhatna. Váltogatnám pihenőhelyem, kiélvezve, hogy se „özvegy Bezzegamiidőnkbenné”, se „Mindenemkétszerjobbanfáj, mint másnak” úr, se „hehere-tinije” e világnak nem viaskodik velem (/tekintetemmel) a nap végi ólmozottságban, a városi szmogban oázisnak tűnő koszos ülésért.</em> Horváth Borbála jegyzete.

Teleaggatnám muskátlival kívül. A csuklótól hátrafelé csodás üvegházul szolgálhatna. Váltogatnám pihenőhelyem, kiélvezve, hogy se „özvegy Bezzegamiidőnkbenné”, se „Mindenemkétszerjobbanfáj, mint másnak” úr, se „hehere-tinije” e világnak nem viaskodik velem (/tekintetemmel) a nap végi ólmozottságban, a városi szmogban oázisnak tűnő koszos ülésért. Horváth Borbála jegyzete.

Kolibriként röppennék egyik helyről a másikra, és csodálnám az orchideáimat. A vezetőfülke részét jelen állapotában hagynám, alapos tisztítást, fertőtlenítést követően a gyerekeknek. A fülkéből csúszda vezetne ki, melyből homokozóba huppanhatna a játszó. Mindössze 1 480 000 forintra lenne szükségem e különös udvari díszhez. A BKV Zrt. ennyiért árulja a Vaterán Ganz csuklós villamosait – hívta fel a figyelmet a 444.hu.

Azon az oldalon, amelyen használt cipőre, serpenyőkészletre, kimaradt kerítéslécre is lehet licitálni. Nekem csak a fentiekig jutott a képzeletem, de a hozzászólók kreatívabbak. Kérdezik, zöld rendszám kérhető-e rá, mert kerekekkel felszerelné, más a családdal hasítana a Balatonhoz. Érdeklődnek az ülésszám után, hány kotló ültethető el benne, zsebtelepről, 220-ról működik-e, jár-e hozzá ellenőr, s kérik, „csak akkor adják el, ha leszálltak az utasok, mert különösen szomorú a képen a bácsi elöl.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!