Égett a tarló, lángolt a trafó

Égett a tarló, lángolt a trafó
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Sok munkája volt vasárnap a tűzoltóknak, számos helyre riasztották őket. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap hajnalban egy személygépkocsi sodródott le a útról és az árokba hajtott Balmazújvároson, a Tamási Áron utcában. Az autóba egy ember beszorult, őt a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével kiszabadítottak.

Egy hektáros területen Hajdúszoboszló külterületén nádas lángolt foltokban tegnap délben. A hajdúszoboszlói hivatásos egységet riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hosszúpályi és Monostorpályi között öt hektáron peremégéssel lángolt a kukoricatarló vasárnap. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral végezték el az oltást.

Egy vas tartóoszlopon a trafó lángolt délután Püspökladányban, a Petri Pál és a Budai Nagy Antal utca kereszteződésében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Este rosszul lett egy ember a debreceni Pósa utcai lakása fürdőszobájában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, de azok nem mutatták szén-monoxid jelenlétét a levegőbe. A mentőszolgálat további vizsgálatokra a sérültet kórházba szállította.

Rosszul lett vasárnap késő este egy idős ember az otthonában Balmazújvároson, a Keleti utcában. A város önkormányzati tűzoltói ajtófeszítő segítségével a lakásba bejutottak és a mentőszolgálatnak átadták a sérültet.

Éjszaka Mikepércs és Sáránd között öt hektáros területen a magas fű lángolt. A debreceni egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezte meg a tüzet.Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés