Avartüzet, lángoló szobát oltottak a hajdú-bihari tűzoltók

Avartüzet, lángoló szobát oltottak a hajdú-bihari tűzoltók
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A rendőrség két személyi sérüléssel járó balesethez vonult ki. Ügyeleti hírek.

Húsz négyzetméteren égett a száraz gaz tegnap délután Bocskaikertben, a Gulyás Pál úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Teljes terjedelmében lángolt tegnap kora este egy ötven négyzetméteres lakóház egyik szobája Tiszavasváriban, a Gépállomás utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet, eközben egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A tűz miatt a ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élő öt ember rokonokhoz költözött ideiglenesen – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés