Kigyulladt egy garázs Debrecenben, a lángok a házra és egy autóra is átterjedtek

Akt.:
Kigyulladt egy garázs Debrecenben, a lángok a házra és egy autóra is átterjedtek
© Fotó: katasztrófavédelem / Debreceni HTP
Debrecen – A tűzeset a Kálmán utcában történt szerda reggel. Összesen két tűzesethez és két műszaki mentésre riasztották tegnap a megye tűzoltóit.

Kigyulladt Debrecenben egy Kálmán utcai családi ház alatti garázs tegnap reggel. A lángok a házra és egy a garázs előtt álló személygépkocsira is átterjedtek. A lángokat a debreceni hivatásos tűzoltóknak három vízsugárral és kéziszerszámokkal sikerült megfékezni. A házban lakó öt ember idejében el tudta hagyni az épületet, így ők nem szenvedtek sérüléseket.

Beizzott a lerakódott korom Bagaméron, egy Csokonai utcai családi ház kéményében. A lerakódott szennyeződést a létavértesi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók a kémény tisztítónyílásán keresztül, kéziszerszámokkal távolították el.

Hipót szállító kisteherautó és két személygépkocsi karambolozott a 47-es számú főút 50-es kilométerszelvényében Zsáka és Furta között. Az esethez a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi mobil labort riasztották, akik feszültségmentesítették a járműveket valamint átvizsgálták azok üzemanyagrendszerét. A vizsgálat során egyik járműnél sem tapasztaltak szivárgást. A balesetben két ember szenvedett könnyű sérüléseket. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszon a forgalom félpályán haladhatott.

Telefonoszlopnak ütközött és kiütötte azt egy személygépkocsi Földesen, a Magaspart utcában. A tegnap délután történt balesethez a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszültségmentesítették a járművet. A gépkocsiban egy ember tartózkodott, őt a mentők további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

– Rácz Máté, Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Földes.
HAON.HU


hirdetés