Csúnyán kiégett egy épület a Pac tanyán

Csúnyán kiégett egy épület a Pac tanyán
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Kis híján parkoló autókra szakadt egy faág Debrecenben, Hajdúsámsonban lángoló faház veszélyeztette az erdőt. Ügyeleti hírek keddről.

Kedden kora délután Debrecenben, a Pac tanyán kazánház és az épület tetőszerkezete húsz négyzetméteren égett. A lángokat három vízsugárral oltották el, jelentős anyagi kár keletkezett.

Tegnap délelőtt Debrecenben, a Hajnal utcában tizenkét méteres fa egyik ága félig letört. Az alatta lévő parkoló autókat veszélyeztette, így az elszáradt ágat a helyi tűzoltók csáklya segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

Kedden kora délután Debrecenben, a Pac tanyán kazánház és az épület tetőszerkezete húsz négyzetméteren égett. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki magasból mentővel, vízszállítóval és több gépjárműfecskendővel. A lángokat három vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

k33

Fotó: katasztrófavédelem

Földes és Tetétlen közötti területre vonultak a debreceni és a püspökladányi tűzoltók tegnap késő este. Kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a körülbelül százötven négyzetméteres égő hulladék lerakatot.

Kedden éjfélkor Hajdúsámsonban, a Vámospércsi út közelében az erdőben egy hat négyzetméteres faház égett, amely erdőt veszélyeztetett. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Földes.
HAON.HU


hirdetés