Életstílus

2017.07.07. 14:13

Videó: Rácsodálkozik kislánya kék szemeire, majd örömkönnyeket hullat a színvak édesanya

Egyesült Államok - Egy pillanat alatt megváltozott a 35 éves anyuka élete, amikor magára öltötte a speciális szemüveget.

Egyesült Államok - Egy pillanat alatt megváltozott a 35 éves anyuka élete, amikor magára öltötte a speciális szemüveget.

Erika Boozer látóideg problémája miatt elveszítette a színérzékelés képességét, nyolc év után azonban az úgynevezett Enchroma szemüvegnek köszönhetően újra teljes életet élhet. A felvétel azokat a pillanatokat örökíti meg, amikor gyerekei társaságában először próbálja fel az eszközt, amelynek köszönhetően óriásit fordul vele a világ. Az őket körülvevő lufik színét gyorsan felismeri, mint mondja, a lila a kedvence, aztán egészen közelről csodálja meg a két poronty szeme színét. Az élménytől örömkönnyek terítik be az arcát.

Milyen színű a szemem?"

A gyerekek maguk is izgatottan várják, mit szól édesanyjuk a látványhoz. Kisfia barna szempárral született, ezt boldog mosollyal nyugtázza, majd átpillant kislányára, Carmenre:

Istenem, gyönyörű kék!"

Többé már nem okoz gondot, hogy kiválassza magának a megfelelő ruhát, és kislányának is bátran segíthet az öltözködésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!