Életstílus

2017.05.17. 10:13

Egy közel 50 éves anya elárulja a titkot, hogyan néz ki olyan fiatalnak, mint 22 éves fia

Kína - A 49 éves asszony mindig megdöbbenti az embereket, amikor elárulja a valódi életkorát. 

Kína - A 49 éves asszony mindig megdöbbenti az embereket, amikor elárulja a valódi életkorát. 

Lehetséges az, hogy valaki feleannyi idősnek néz ki, mint a valós életkora? Igen, erre pedig Liu Yelin az élő bizonyíték. A kínai édesanya, aki csak ritkán használ sminket már közel 50 éves, de úgy néz ki, mintha a 22 éves fia barátnője lenne. A ráncok nélküli és tökéletes testű asszony mindig megdöbbenti az embereket, amikor elárulja, hogy valójában már 49 éves. - Amikor elmegyek valahova és rákérdeznek a koromra, mindig tudni akarják, mi a fiatalságom titka.

S, hogy mi a titok? A rendszeres testmozgás, már három évtizede. - Minden nap úszom a tóban és emellett súlyzókkal edzem. A kedvencem, amikor télen úszom a szabadban - fogalmazott. Liu már keresztülúszta a Jangcét Kínában és a Han folyót Dél-Koreában, az előző évben pedig a malajziai Penangtól úszott el a Malaka-szorosig. A közel 12 kilométeres távot mindössze négy óra alatt tette meg. A szuperfitt anyukának már 75 ezer követője van a kínai közösségi felületen, a Weibón.


A sztárok mindig a közönség szemei előtt vannak, ezért igyekeznek mindig a legjobb formájukat mutatni. A következő hírességek között viszont van olyan, aki nemhogy éveket, de évtizedeket is letagadhatna a korából.

Akad, aki simán letagadhatna jópár évet a korából. A következő sztárok legalábbis biztosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!