Életstílus

2017.04.30. 11:02

Fotók: Túlsúlyos férfiak, akik a fogyásuk után álompasivá váltak

Nem titok, hogy a testsúlyunk mekkora hatással van az életünkre. A következő emberek szembe mertek szállni a kilókkal, és nyertek.

Nem titok, hogy a testsúlyunk mekkora hatással van az életünkre. A következő emberek szembe mertek szállni a kilókkal, és nyertek.

Noah Kingery: -85,5 kg

A 29 éves Noah öngyilkos akart lenni, amikor elvesztette szerelmét túlsúlya miatt. Ekkor eldöntötte, hogy felhagy az alkohol fogyasztásával és elkezdett edzeni. 18 hónap alatt a korábbi, 157 kilós súlya 72 kg-ra csökkent.


Luiz Trigo: -103 kg

2011-ben Luiz 179 kg-ot nyomott. Elvesztette a munkáját, a barátnőjét, az orvosok pedig azt mondták neki, ha így folytatja, az életét is elveszti. A fiúnak hat év alatt sikerült 76 kilóra lefogynia, új párja van és munkát is talált, személyi edzőként dolgozik, és a hozzá hasonló problémákkal küzdőknek próbál segíteni.


Ross Gardner: -88,2 kg

Ross súlya 176 kg volt. Akkor döntötte el, hogy változtatnia kell, amikor a repülőgépen két helyet kellett foglalnia egymagának. A férfi jelenleg 88 kiló és csontkovácsként dolgozik.


Eli Sapharti: -53 kg

2008-ban Eli súlya 134 kg volt, amely a fizikai és a mentális állapotára is rosszul hatott. Eli házassága véget ért, és nem tudta, hogy merre tart az élete. Négy évbe telt, mire 81 kg-ra sikerült lefogynia.


Jeremy Reid: -40,5 kg

Jeremy tíz éven keresztül formálta a testét, mire elégedett lett az eredménnyel, jelenleg 85 kg.


Rick Snowdon: -81 kg

Rick egykor 163 kg volt és cukorfüggő. Majd megtanult gitározni, kevesebbet evett, a súlya pedig a felére fogyott.


Nathan Priestley: -76 kg

Nathannak 18 évesen a súlya miatt nem volt hajlandó elhagyni az otthonát és öngyilkosságot is megkísérelt, akkor 163 kilós volt. Az erőfeszítéseinek köszönhetően, két évvel később sikerült leadnia a súlyából.


Pasquale Brocco: -134 kg

A férfi egy napon úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét, a kemény munka pedig meghozta az eredményét, három év alatt 134 kilótól sikerült megszabadulnia.


Mark Ludlow: -59,4 kg

Markot sokat piszkálták a suliban a súlya miatt, amiért komoly depressziótól és szorongástól szenvedett. Két év alatt adta le a felesleget, most pedig személyi edzőként dolgozik.


Kerüli a gyorséttermeket és a cukros ételeket és mégsem sikerül fogynia? Talán bele sem gondolt még abba, hogy már reggel elront mindent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!