Életstílus

2017.01.01. 16:00

8 ötletes játék, amit fillérekből elkészíthet és órákra leköti a gyerek figyelmét

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legkreatívabb játékokért nem a boltba kell menni, hanem mi magunk is elkészíthetjük azokat. Garantált szórakozás, még az alkotása is. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legkreatívabb játékokért nem a boltba kell menni, hanem mi magunk is elkészíthetjük azokat. Garantált szórakozás, még az alkotása is. 

Csocsó

Nincs másra szükség, mint egy cipősdobozra, hurkapálcikákra és néhány ruhaszárító csipeszre. Na meg persze egy kisebb labdára és indulhat a móka.

Árnyjáték

Egy kartondoboz, egy darab sütőpapír és néhány báb segítségével komplett színházat hozhatunk létre. Indulhat az előadás?

Stresszlabda

Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek nagy kedvence is lehet a léggömbből készített labda. A lufit töltsük meg liszttel, kössünk görcsöt a végére, majd rajzoljunk azokra különböző arcokat.

Labirintus

Egy doboz, néhány hurkapálcika, ragasztó és üveggolyók. Vigyázat, függőséget okoz!

Tűzhely

Egy műanyag doboz és néhány matrica segítségével elkészíthetjük a babaház legmenőbb konyháját.

Búgócsiga

Papír, fonal, ragasztó. Tíz perc alatt el lehet készíteni, de a gyerek órákig eljátszik vele.

Vadászó béka

Egy vécépapír-gurigából elkészítjük a béka testét, majd kifestjük. Egy hosszabb fonal végére rögzítsünk papírból készült legyet és indulhat is a vadászat. Csak kerüljön bele a béka szájába.

Gyűrű dobáló

Egy műanyag, vagy papír tányérra rögzítsen egy kartonból készült gurigát. Vágjon ki néhány papír tányért és már el is készült a remek játék.


Kíváncsi, hogyan fest a játék egy gyermek szemszögéből? Egy édesapa zseniális videón keresztül mutatja meg.

A következő kutyát nagyon szeretheti a gazdája, ha még arra is képes volt, hogy beöltözzön az eb legkedvesebb játékának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!