Halálos balesethez is riasztották vasárnap a tűzoltókat

Akt.:
Halálos balesethez is riasztották vasárnap a tűzoltókat
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Két balesethez is vonulniuk kellett a hét utolsó napján a lánglovagoknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrség.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Debrecenben, a Móric Zsigmond és a Kartács utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Háromhetes kis macska beszorult Debrecenben, a Maróthi György utcában egy családi ház előtetőjébe. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották az előtetőt és az állatot kiszabadították.

Egy személygépkocsi az árokba hajtott vasárnap késő este Létavértes és Monostorpályi között a 4809-es számú úton. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg 1 könnyű sérüléssel végződött – közölte a rendőrség. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés