Debrecen hírei

2018.12.22. 13:55

„Nekünk mégis ők a legjobbak” - A polgármester is gratulált a debreceni pávásoknak

Debrecen - Pénzdíjban részesülnek a Fölszállott a páva című tehetségkutató cívisvárosi résztvevői.

Debrecen - Pénzdíjban részesülnek a Fölszállott a páva című tehetségkutató cívisvárosi résztvevői.

„A tegnap esti Fölszállott a páva döntőjében Debrecen volt az egyetlen város a Kárpát-medencében, amely három kategóriában is képviseltette magát. Szívből gratulálok a döntőben való szerepléshez a Debreceni Hajdú Táncegyüttes táncosainak, a Pendely Énekegyüttes tagjainak, valamint a debreceni néptánc és népi kultúra kiemelkedő egyéniségének Majer Tamásnak. Bár az első helyet a nézők szavazatai alapján nem a debreceniek szerezték meg, de nekünk mégis ők a legjobbak” - olvasható Papp László polgármester " target="_blank" rel="noopener">Facebook-posztjában.

A bejegyzés így folytatódik:

Ha pedig így van, akkor mégiscsak a legnagyobb elismerésre méltóak városuk részéről, melyre tekintettel Debrecen önkormányzata 2 millió forintos díjat adományoz a Hajdú Táncegyüttesnek, 1 millió forintos díjat Majer Tamásnak és 2 millió forintos díjat a Pendely Énekegyüttesnek.”

„Szívből gratulálok és azt kívánom, hogy a jövőben is sok örömteli pillanatot szerezzenek szeretett városuknak, Debrecennek!” - zárta sorait a cívisváros polgármestere.


[related-post post_id="4088520"]

[related-post post_id="4085330"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!