Bulvár, celeb

2008.05.07. 06:15

Szabolcsi lány (is) lehet A Királynő

<p>Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. „A Királynő” címmel rendezi meg május végén a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek összevont hivatalos magyarországi döntőjét.</p>

A több mint kétezer jelentkező közül 24 lány vonulhat be csütörtökön a finálét megelőző felkészülési táborba, ahol a három legkevésbé eredményesen dolgozó szépség kiesik, s nem vehet részt a döntőn.

A 24-es mezőny egyetlen Szabolcs megyei versenyzője, a paszabi  Gégény Nikoletta természetesen abban bízik, hogy a végső megmérettetésen is szerepelhet, bár mint mondja, ő már így is győztesnek érzi magát.

– Ennyire profi csapattal még soha nem dolgoztam – mondja. – Személyi edző foglalkozik velünk, a sminkünket és a frizuránkat az egyéniségünknek megfelelően alakítják, a s ruhatervező is figyelembe veszi az egyéniségünket. Nagyon örülök annak, hogy olyan neves szakemberekkel dolgozhatok együtt, mint amilyen Hajas László, Náray Tamás vagy Katus Attila, a verseny már eddig is hatalmas lendületet adott nekem.

Úgy érzem, most ért be az elmúlt hét év munkája: megszereztem azt az egészséges önbizalmat, amivel eddig nem rendelkeztem, s ma már tudom, hogy nem másoknak, hanem magamnak kell megfelelnem.

Miss World Hungary 2008

A zsűri megválasztja a Királynőt, aki elnyeri a Miss World Hungary 2008 címet és képviselheti hazánkat Kijevben a Miss World világdöntőben. Első udvarhölgye Miss Universe Hungary 2008 cím tulajdonosaként a Miss Universe vietnámi döntőjében vesz részt. A második udvarhölgy pedig a Miss Earth Hungary cím tulajdonaként a Miss Earth világversenyre utazhat

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!