Bulvár, celeb

2008.04.04. 11:21

Shakira házi pornója

<p>Shakira legutóbbi videóját nem a nagyközönségnek szánta, mégis kiszivárgott. <BR /></p>

Az, hogy ParisHiltont  vagy Lindsay Lohant lencsevégre kapják miközben aktuális barátjukat kényeztetik, nem meglepő. Viszont néha az olyan szigorú erkölcsökkel rendelkező hölgyek, mint Shakira is lenyomják a felvétel gombot, hogy megörökítsék pajzán perceiket.

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis Kolumbia legszebb formái láthatók azon a házi pornó szalagon, amiből még csak apró képek láttak napvilágot. Partnerként pedig az énekesnő vőlegénye, Antonio de la Rua és kedvenc kollégája, Alejandro Sanz szálltak be mellé.

A pikáns híreket egy rádiós DJ indította el, miután állítólag látta a kivágott fotókat. Bár ezzel egyelőre egyedül van, hiszen sehol sem lehet megtalálni az interneten a bizonyítékokat. Ám a keverőasztal-mágus köti az ebet a karóhoz, hogy létezik a jachton hempergő édeshármas felvétele.

Az énekesek szóvivői egyből cáfolták a szóbeszédet, szerintük gusztustalan, hogy Senorita Mebarak és Senor Sanz barátságát ilyen irányba akarják terelni egyesek. Shakira sajtósa egyenesen csak áprilisi tréfaként hajlandó gondolni a kazettára. Shakira és Alejandro 2005-ben dolgozott együtt a La Tortura című dalon, aminek videóklipes installációja elég erotikusra sikeredett. Így sokakban merült fel akkor is a gyanú, hogy több van köztük, mint egyszerű barátság. Ám hamar elhallgatott mindenki, amikor Shakirát eljegyezte az egykori venezuelai elnök fia.

Forrás: netbulvar.hu

 

  • Shakira nem meztelenkedik
  • Shakira borzasztó népszerű Mexikóban
  • Ötméteres Shakira-szobor
  • Shakira 40 millió dolláros segélye
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!