Bulvár, celeb

2008.04.02. 09:14

Házasságra készül Beyonce és Jay-Z

<p>Most már biztos: összeházasodik Beyonce és Jay-Z - számolt be szerdán az exkluzív információról a People magazin internetes oldala. <dia width="900" height="700" alt="Beyonce arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Beyonce_arcai/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Beyonce arcai" /></a></dia></p>

A hetilap ugyanis megtudta: a sztárpár házassági engedélyt kért ki a hatóságoktól a new york-állambeli Scarsdale városában. Ez azt jelenti, hogy Beyonce-nak és Jay-Z-nek hatvan napja van arra, hogy kimondják a boldogító igent.

A hírt Beyonce sajtósa nem kommentálta a magazinnak, míg Jay-Z médiaképviselőjét egyelőre nem tudták elérni.

A 26 éves Beyonce és a 38 éves Jay-Z 2002 óta járnak egymással, de soha nem vállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A románcukról szóló pletykák azután kaptak szárnyra, hogy együtt készítették el 2003-ban a Bonnie & Clyde című duettet, majd a "Crazy In Love"-ban is Jay-Z rappelt Beyonce mellett.

2006 decemberében az énekesnő az InStyle magazinnak azt mondta, hogy "szerinte egy férfit nem lehet siettetni - legyen szó kapcsolatról, házasságról vagy gyerekvállalásról."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!