Fotók: Artisták vendégjátéka a Csokonai Színház deszkáin

A Recirquel Újcirkusz Társulat előadása a Csokonai Színházban
A Recirquel Újcirkusz Társulat előadása a Csokonai Színházban - © Fotó: Matey István
Debrecen – A Csokonai Színházban vendégszerepel a nemzetközi hírű Recirquel. A hazai újcirkusztársulat 2018 augusztusában a világ legnagyobb művészeti fesztiválján mutatta be My Land című produkcióját, mely a kritikusok véleménye alapján a legjobbnak bizonyult.

Fotó: Matey István


Madák Zsuzsanna rendező nagyon jól tudja, hogyan kell egy rég letűnt történelmi korszakot a gyerekek számára élvezhető formában „megtanítani”
Debrecen - Az ifjú Mátyás című zenés mesejáték a nagy királyunk trónra lépéséről szóló, sajátos történelemóra a színpadon. A Csokonai Ifjúsági Program keretében megvalósuló osztálytermi nevelési előadások kapcsán a cívisvárosban már évek óta jól ismert, a debreceni teátrum alkotói közé azonban hi...

Mercs János úgy véli, a darabnak megvan a maga szépsége
Debrecen - Úgy tűnik, a véleményháború mögött valójában egy remek darab rejlik. Interjú Mercs Jánossal, a Szétbombázva című előadás egyik főszereplőjével. Gőzerővel folynak a Szétbombázva próbái. Sarah Kane drámájának egy kiszivárgott szövegkönyv szolgáltatott botránygyanús előszelet, emiatt soka...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés