Fa dőlt Debrecen egyik legforgalmasabb útjára

Fa dőlt Debrecen egyik legforgalmasabb útjára
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Mozgalmas napot zártak szerdán a megye tűzoltói: fakidőlés és ajtónyitás mellett többféle tűzhöz is kellett vonulniuk.

Fa dőlt a Széchenyi utcára szerdán az éjjeli órákban, Debrecenben. A debreceni hivatásos tűzoltók a sérült növényt láncfűrész segítségével távolították el.

Egy nyolc méter magas fa veszélyesen megdőlt ágát távolították el Balmazújvároson, a Nádudvari úton a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók tegnap a délelőtti órákban.

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap a kora délutáni órákban Egyeken, a Tiszaszőlő utca közelében. A helyszínre érkezett egyeki önkormányzati tűzoltók a lángokat egy vízsugár segítségével fékezték meg.

Lomtalanítás során összehordott szemét égett tegnap délután Debrecenben, a Zrínyi utcán. A debreceni hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral fékezték meg. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy irodaépület klímájának kültéri egysége kapott lángra tegnap délután Debrecenben, a Klinika területén. A lángokat az ott dolgozók, a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt porral oltó segítségével eloltották, így a tűzoltók az utómunkálatok elvégzésére avatkoztak be.

kl1

Fotó: katasztrófavédelem

Avar kapott lángra Derecske és Konyár között tegnap a késő esti órákban. A berettyóújfalui tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Ajtónyitáshoz nyújtottak segítséget a berettyóújfalui tűzoltók tegnap a késő esti órákban a Tóth Árpád utcán. A tűzoltók bontóbalta segítségével nyitották ki az épület ajtaját, majd az ott tartózkodó idős embert a mentőszolgálat munkatársai ellátták.

Teljes terjedelmében égett egy fa építésű hétvégi-ház Debrecenben a Tornyostanyán tegnap a késő esti órákban. A helyszínre érkezett debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az épület pincéjéből a tűzoltók két gázpalackot is kihoztak. Az eset során személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés